Om Elstar

Om Elstar

Om Elstar

Vi är Sveriges ledande leverantör av varmluftstorkar och erbjuder ett stort produktsortiment av hög kvalité för olika behov och av olika fabrikat. Våra varumärken är Elstar och Top Dryer och vi representerar det tyska Star Mix.

1927 grundades familjeföretaget Topp Industri AB. Genom åren har många olika produkter passerat orderblocken som hushållsmaskiner, våffeljärn, gräsklippare, dammsugare samt hand- och hårtorkar m.m.

Redan på 1940-talet blev hand- och hårtorkarna en fast del av sortimentet. Med över 80års erfarenhet av varmluftstorkar vågar vi påstå att vi besitter väldigt goda kunskaper och erfarenheter om våra produkter.

Familjeföretaget lever vidare, och sen 1999 är det familjen Hallgren som driver Top Industri vidare. Namnet Topp Industri AB har ändrats till Top Industri och företaget Elstar AB har grundats. Idag är det främst Elstar som bedriver verksamheten av hand- och hårtorkar.

Elstar är och har under många år varit Sveriges ledande leverantör av varmluftstorkar. Med vårt arv och vision vill vi fortsätta att förse den svenska marknaden med högkvalitativa varmluftstorkar. Det gör vi genom att tillsammans med våra leverantörer arbeta för att ta fram varmluftstorkar som är miljövänliga och hygieniska.

Kunskap, Kvalitet och Service är ledorden som vi strävar efter att uppfylla dagligen. Våra kunder ska känna sig trygga med att de får rätt kunskap, hög kvalitet och förstklassig service när de kontaktar oss.